Infoisinfo Nederland

Drogisterij Plus Zaandam
Drogisterij in Zaandam

Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 064-933188?

Adres

Madeira 13. P.C. 1505VJ, Zaandam, Noord Holland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Drogisterij Plus Zaandam

Winkel in Zaandam, Drogist in Zaandam

Drogisterij Plus is gevestigd in Zaandam. Wij willen graag een goede pampers aanbieding laten zien zodat U kunt ondervinden dat onze luiers perfect zijn en heel lang meegaan. En de luier is amper nog te zien als je leuke kleding aantrekt!.
Pampers daar wordt veel over gepraat in een gezin met een baby of peuter! Elke paar uur moet de baby/peuter verschoond worden en ook fris blijven ruiken. Wij bieden een uitstekende prijs aan die U niet vaak ziet in winkels.
Bij Drogisterij Plus vindt u de Pampers Actie, de beste deal voor uw baby!.
Veel gezinnen proberen dan ook alles om de luiers goedkoop in te slaan. De meeste gezinnen proberen allerlei merken uit om te besparen op de luiers.
De baby/peuter heeft geen rode billen meer en wordt ook weer vrolijker dus dat speelt een belangrijke rol in het huishouden. Er is immers elke week wel een pak luiers nodig als je 5/6 luiers per dag gebruikt.
Uiteindelijk komen gezinnen er vaak achter dat ze toch beter op een merk kunnen overstappen en merken dat de kwaliteit van deze luiers stukken beter is dan een huismerk.
Veel baby's en peuters krijgen ook uitslag van bepaalde merken en daar ben je als moeder ook niet blij mee. De baby/peuter gaat meer huilen en voelt zich niet comfortabel!.
Tegenwoordig zijn pampers dunner en elastischer dan ooit dus de baby/peuter ondervind geen last van de luier. In de beginfase worden er ook vaak huismerken geprobeerd maar vaak zijn deze ook niet goedkoop meer te noemen of de verpakking is veel kleiner en moet je vaker naar de winkel.
Wij begrijpen dat gezinnen een bepaald budget hebben en niet al te veel geld willen uitgeven aan de verzorging dus alles doen om te besparen op luiers. De luiers van pampers blijven ook beter zitten en hebben een uitstekende vorm waardoor de baby/peuter gewoon kan bewegen zonder overlast.
De pampers gaan ook lang mee zonder door te lekken of te gaan ruiken en dat is ook een goede reden om voor een merk te kiezen!.
Wij kunnen Pampers aanbie
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Drogisterij Plus Zaandam (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe